VIP Cruising Club

Van: Jacqueline Moleman

Zet koers naar een nieuwe wereldwijde kans

De cruise-industrie is een industrie van $ 46 miljard/jaar, in veel landen over de hele wereld maken cruisemaatschappijen een ongelooflijke groei door. Daarom bestaat er nu een geweldige kans.

Onze eerste Travel Club - exclusief voor de Cruisemarkt - creëert eindeloze aanbevelingsmogelijkheden voor families, senioren, alleenstaanden, bedrijven, vrienden, collega's en vele anderen, wereldwijd in 190 landen.

Bel of sms me vandaag nog voor meer informatie. Ik zorg ervoor dat je de juiste antwoorden krijgt op je vragen.

+31 6 5052 7189

Echte dienstverlening. Echte besparingen.

Als marketingpartner bied je echte waarde voor mensen. Leden kunnen kiezen uit meer dan 5.500 cruises door bekende cruisemaatschappijen.

Bovendien betaal je slechts een fractie van wat anderen aan boord betalen of reis je zelfs GRATIS!!

Onze leden besparen én verdienen cruisedollars, die je inwisselt om je cruises goedkoper of zelfs gratis te boeken. Er geldt een 100% niet-goed-geld-terug-garantie.

Introductie van de first ever Travel Club

exclusief voor de Cruisemarkt

InCruises OVERZICHT

InCruises PARTNERSHIP

Met echte ervaringsverhalen


InCruises HOE HET WERKT


InCruises COMPENSATIE

Zo word je beloond

-1- Maandelijkse Cruise Dollars

In een InCruises' lidmaatschap investeer je $100 per maand. Maandelijks verhoogt InCruises jouw $ 100 met nog eens $100 op je Cruise Dollar-rekening.

Je vermogen stijgt letterlijk elke maand met $200. Ik ken geen enkel ander bedrijf waar je je geld maandelijks verdubbelt. Deze cruisedollars verlopen nooit en je gebruikt ze voor jouw cruises met InCruises.


-2- Incentive Cruise Dollars

Onze topleiders verdienen met aanbevelen wekelijks tot wel $500 aan extra cruisedollars. Deze Incentive Cruise-dollars gebruiken ze voor onze incentive cruises.


-3- We Strive for Five

Als InCruises' Partner/Lid verkrijg je ons GRATIS Lidmaatschap zodra je 5 leden hebt die $100 per maand betalen. Dit betekent dat je niet meer elke maand de $100 hoeft te investeren: InCruises stort elke maand dat je minstens 5 actieve leden behoudt, $200 op jouw InCruises-rekening.


-4- Directe Bonus

Verdien een Directe Bonus van $50 tot $150 telkens als je - gedurende een kalendermaand - persoonlijk een nieuwe Partner/Lid inschrijft (iemand die Partner én Lid wordt). Zie onderstaand ter illustratie

Wanneer een partner/lid een nieuw lid aanmeldt voor $100 per maand, betaalt Incruises een commissie van $20. Besluit het lid met een abonnement van $ 100/maand om alsnog de eenmalige investering van $ 195 te doen om ook Partner te worden (in dezelfde kalendermaand waarin ze hun eerste lidmaatschap van $100 hebben betaald) dan wordt de $20 commissie gewijzigd in de bijbehorende Directe Bonus, volgens de grafiek hierboven.


-5- Fast Start Action Package

De waarde van het Fast Start Action Package is ca. $3000 en kan binnen de eerste 90 dagen worden verdiend. Zorg ervoor dat je 5 doorverwezen leden hebt en behaal de rang van Marketing Director (30 actieve partners en leden in je team, < 40% van je omzet per lijn) en verdien $2750 contant plus $250 in cruise-dollars.


-6- UniLevel Compensatie

Op basis van je status ontvangen Marketingdirecteuren en hoger $ 5 USD tot 20 NIVEAUS, voor elke lidmaatschapsbetaling door een lid dat je hebt doorverwezen en leden die door je partnerteam worden doorverwezen, elke maand. Je ontgrendelt elk niveau met elke directe partner met 5 of meer direct actieve leden.


-7- Wekelijkse Matching Bonussen

Verdien een 100% identieke bonus met alle directe bonussen die door uw directe partners zijn verdiend, zodra ze gedurende een bepaalde week 5 activeringspunten hebben bereikt.

Leden = 1 pt, Partners = 1 pt en Partner / Members = 2 ptn.

De 5 punten die je nodig hebt om je wekelijkse Matching Bonus te verdienen, zijn een TOTAAL puntenaantal dat wekelijks wordt berekend door ALLE directe activeringen van je directe Partners.

Tijdens de kwalificatieweek sponsor je dan persoonlijk minimaal 1 NIEUW direct lid of partner/lid. Bijpassende bonussen worden elke maandagochtend uitbetaald.


-8- Maandelijkse Leiderschapsbonus

We betalen onze topproducerende leiders een maandelijkse leiderschapsbonus, voor het behalen en behouden van 1 van de 7 rangprestaties op basis van de totale omzet van je team. Het eerste bonusniveau is $300 per maand en het maximale bonusniveau is $55.000 per maand. De prestatie van je hele team telt mee voor deze bonussen (geen limiet).

Deze team leiderschapsbonussen worden gegenereerd uit de omzet van jouw hele team van directe en indirecte teamleden tot in het oneindige (geen limieten). Zie afbeelding ...


-9- Wereldwijde Groei Bonus

Deze exclusieve bonus van de Raad van Bestuur wordt gefinancierd met 5% van de totale omzetgroei van jouw Team van de vorige maand. Je Team bestaat uit ALLE Partners die onder jou zijn ingeschreven.

Omzetgroei betekent nieuwe lidmaatschappen, partnerkosten zijn niet inbegrepen. Deze bonus wordt op ALLE niveaus betaald en er zijn geen verdere vereisten.

Als lid van de Raad van Bestuur verdien je als volgt elke maand 5% van de omzetgroei van je team.


-10- Incentive Cruise Dollars

Verdien 250 Incentive Cruise Dollars, elke keer dat je persoonlijk VIJF nieuwe partnerleden inschrijft binnen jouw 'compensatiekalendermaand'. Dat is altijd de kalendermaand die volgt op je inschrijfdatum. Dus als je je op de 5e van de maand inschrijft, loopt je kalendermaand altijd van de 5e van de huidige maand tot de 5e van de volgende maand. Je kunt per 'kalendermaand' maximaal 500 Incentive Cruise Dollars verdienen.

Vakantie in stijl en met comfort

Bij normale cruiseprijzen zijn cruises 30% tot 50% goedkoper dan vakanties op het vasteland. Bovendien bieden cruises meer stijl, meer comfort, betere service en entertainment, vergelijkbaar met wat je in bijvoorbeeld Las Vegas mag verwachten.

Cruisevakanties zijn minder stressvol, meer ontspannen en romantisch.

Tijdens een cruise bezoek je meer opwindende plaatsen en landen in onze wondere wereld. Bovendien bespaar je met je InCruises Cruise Dollars veel meer vakantiegeld!

Wat InCruises je biedt als partner:

• Je GRATIS gepersonaliseerde bedrijfswebsite wordt vertaald in het Engels en 15 extra talen.

• Je GRATIS @ incruises.com professionele e-mailaccount

• Je eigen GRATIS gepersonaliseerde interactieve online presentatie genaamd Duplicator met autoresponder die ook direct aansluit op je Facebook Marketing.

• Wekelijkse live en opgenomen videotrainingen

• Connect - Een geïntegreerde online vergadertool

• Mobiele apps om jouw bedrijf onderweg te beheren

• Veel professioneel marketingmateriaal

En veel meer!

Kom je ons team versterken?

• Ons team heet de VIP Cruising Club.

• Ons teamleiderschap heeft VIER fulltime coaches om jou vanaf dag één te helpen totdat jij je doelen bereikt.

• Ons team organiseert ook wekelijkse webinars met Q&A sessies, zodat al je vragen worden beantwoordt en je de beste succesvaardigheden beheerst.

• We nemen onze webinars op voor ons archief en we hebben een zeer robuuste trainingswebsite voor 24/7/365 ondersteuning.

• Ons team biedt een Marketing Funnel die voor jou is gepersonaliseerd met 7 landingspagina's, een video-bestemmingspagina, een volledige autoresponder en een contactmanager, allemaal inbegrepen.

• We houden van 3-way calls of video meetings met jou en je prospects, om jou te ondersteunen hen te helpen. Bovendien hebben we GRATIS $100 kortings-kaarten, fantastische poloshirts met ons marketinglogo en tal van marketing- en social media trainingen en -uitingen.

Volledige vrijheid bij het boeken van je cruise: Leden kunnen elke cruise ter wereld

boeken en alle voordelen van het lidmaatschap genieten. Daarin zijn we uniek.

Hoe zou het voor je zijn om dit als een van de eersten aan te bieden?

Het eerste exclusieve Cruise Club-lidmaatschap ter wereld?

We hebben meer tools, bronnen, webinars, gerepliceerde team webpagina's en miljonairondersteuning dan je elders zult vinden. We houden van dit bedrijf en hebben een passie om anderen te helpen. Kom meedoen met ons team en met mij. Je krijgt er geen spijt van!  

Jacqueline Moleman

+31 6 5052 7189

Bel of sms Me

Klik om Contact Met Mij Op Te nemen

"Als je geen manier vindt om geld te verdienen terwijl je slaapt, werk je tot je sterft."

-- Warren Buffet

"De rijkste mensen ter wereld zoeken en bouwen netwerken; iedereen zoekt naar werk."

-- Robert Kiyosaki

"Als je echt iets wilt, zul je een manier vinden; zoniet, dan vind je een excuus."

-- Jim Rohn

"Kijk je het liefst terug op je leven door te zeggen 'Ik wou dat ik het had gedaan, of ‘Ik ben blij dat ik het heb gedaan’?"

-- Zig Ziglar